197 visninger

Nyhedsbrevet er opdateret med ny dato, da igangsætning er udsat til den 31. januar 2019

CONTROL

En god uge er gået og DLBR har taget godt i mod Control – vi har allerede fået forbedringsønsker, og der er fundet nogle uhensigtsmæssigheder. Dette nyhedsbrev beskriver, hvad vi har modtaget, og hvad vi arbejder med. Kendte fejl vil også blive opdateret. I er stadig meget velkomne til at melde jeres oplevelser ind til o90support@seges.dk

F5
Genvej til ’Posteringer uden link til bilag’ virker ikke.
Forventes rettet 31.01.19

Ryd alle felter fjerner ikke flueben i posteringer uden link
Forventes rettet 31.01.19

Generelt
Control knappen på Opgavevalg flyttes op ovenover Kasseregistrering
Forventes rettet i løbet af foråret 2019

Når man forlader Control og går til opgavevalg er kasseregistreringsknappen aktiv
Forventes rettet 31.01.19

Posteringer med O og R fjernes fra Control
Forventes rettet 31.01.19

Hvis man anvender F5 og søger videre kommer man ikke tilbage til det Control-billede, man kom fra.
Forventes rettet 31.01.19

Søgeresultat – betalingsservice
Posteringer med link tilføjes billedet
Forventes rettet 31.01.19

Søgeresultat – link
Posteringer med FA i ref. id fjernes fra billedet
Forventes rettet 31.01.19

Beregnet saldo på fx 2600 og 2000 fjernes fra billedet
Forventes rettet 31.01.19

Søgeresultat – bilag
Ikke alle posteringer uden bilagsnr. kommer op – skyldes formentlig at genvej på F5 ikke virker
Forventes rettet 31.01.19

Søgeresultat – 7999
Posteringer på konto 7999 80 fjernes fra billedet
Forventes rettet 31.01.19

Gode ideer
Tilføjelse af søgeresultat – ref 9280 e-faktura
Overvejes i forbindelse med trin 2

Tilføjelse af mulighed for F11 sum i søgeresultat billederne
Overvejes i forbindelse med trin 2

Sidst ændret 20-12-2018