139 visninger

Der er mulighed for at påsætte Afdrift og information omkring de afdriftsreducerende dysser (samt sprøjtefører) i FarmTracking. Marken skal være omfattet af ”afstandskrav” for at muligheden dukker op. Dette kan ses i Mark Online.

For at komme i gang, går man ind på den enkelte opgave i FarmTracking, og klikker på ”menu”-knappen i øverste højre hjørne. Her vælger man ”Afdrift”.

Her får man så mulighed for at oprette en skabelon til fremtidig brug. Tryk på knappen ”Rediger skabelon” for at komme i gang.

Når sprøjtefører og den korrekte dyse er angivet, så trykker man på fluebenet oppe til højre, og skabelonen er nu gemt til fremtidig brug. Fremover kan man trykke på knappen ”Indsæt skabelon” og slippe for at indtaste det hele igen.

Sidst ændret 12-03-2019