274 visninger

NYE FUNKTIONER PÅ DASHBOARDET/LANDMAND.DK

Dashboardet på landmand.dk har fået nye funktioner. Foruden ti nye nøgletal, har de fået en “År til dato”-fane, som vises på alle økonomikort. Vi håber, at I vil tage godt imod det og give konstruktiv feedback, så vi kan skabe det bedst mulige driftsstyringsværktøj for både landmanden og jer.

https://lh4.googleusercontent.com/1VjacdLFnUN-UILj2WsCVlRCyPYBuAKqIC4_5E99JcmLViJEOn8APeeI9FBbeIXpqtVzaSjL5Lr7MZCbvaC4cjcCRqhlhau5i5vXBTQIY_WhuV19WjSrH90Ex84h83LCE18-rr80

Adgang til dashboardet
For at kunne få adgang til dashboardet kræver det, at landmanden ajourfører bogføringen dagligt, eksempelvist i Summax. Jo skarpere landmandens budget er, des bedre bliver dashboardet som rådgivningsgrundlag.

10 nye kort på dashboardet
De ti nye kort består af ni økonomikort og et kvægkort.

Økonomikort:

• Brændstof
  • Dækningsbidrag
  • El
  • Foderomkostninger
  • Kapacitetsomkostninger
  • Resultat før skat
  • Stykomkostninger
  • Vedligehold - Markredskaber
  • Vedligehold - Staldinventar

Kvægkort:

• Døde Køer og kalve

“År til dato” for et overordnet overblik
“År til dato” fanen har været efterspurgt længe og har fået en varm modtagelse. Fanen er på alle økonomikort og viser den aktuelle status for det samlede år.

Dashboardet er stadig under udvikling, så derfor tager vi meget gerne imod forslag og feedback. Skriv til tesi@seges.dk, hvis du har forslag til optimering.

Har du spørgsmål vedrørende dashboardets funktioner, kan du skrive til juh@seges.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.