981 visninger

Fuldmagter vedr. bedrifter i Mark Online

Følgende 3 fuldmagter kan med fordel hentes ned og bruges i forbindelse med bedrifter i Dansk Markdatabase / Mark Online.

1 – Til administration af en ejendom, typisk brugt af en konsulent i forbindelse med en ny kunde.

2 – Til at redigere og registrere data på en bedrift - kan bruges af konsulenter eller medarbejdere.

3 – Til at kopiere en bedrift. Bruges typisk af en elev fra en landbrugsskole, som gerne vil have lov at se og arbejde på en speciel bedrift under skoleopholdet.

For alle 3 fuldmagter gælder det, at de skal underskrives og returneres til;

SEGES

Kundecenter

Agro Food Park 15

8200 Aarhus N

De kan også scannes ind og mailes til os på: kundecenter@seges.dk

Vedhæftning 1-Fuldmagt_administrator.docx2-Fuldmagt_registrering.docx3-Fuldmagt_kopiering.docx
Sidst ændret 24-09-2018