190 visninger

Dirigent og generalforsamling på forsiden af regnskabet.

Som standard bliver oplysningerne omkring generalforsamling udskrevet på forsiden, men du har mulighed for, at få det udskrevet under virksomhedsoplysninger i stedet.

Det gøres under Funktioner -> Stamdata mv. -> beregninger og udskrifter

HUSK – at det valg du laver har indflydelse på samtlige udskrifter du bestiller herefter. Skal det kun virke på en af udgaverne, skal du bestille den for sig selv og rette oplysningen herunder og bestille de øvrige.

Sidst ændret 14-05-2018