This site requires JavaScript to be enabled
Seges Software
29 visninger

På Landmand.dk kan man have behov for at slette sin gylleflydelog.

 

I praksis kan der være et par udfordringer forbundet med det, som uddybes her:

 

Når man kommer ind i oversigten vil den typisk se ud som vist herunder. Som man kan se er ”Slet” knappen deaktiveret på den øverste gylletank, og det er den fordi der ligger noget historik på tanken som gør, at man ikke som bruger skal kunne slette den. Som udgangspunkt anbefaler vi altid at man deaktiverer ”Alarmer” ude til højre, hvis man ikke ønsker at få påmindelser omkring tanken længere. Dermed bevarer man historikken.

 

 

 

Men hvis tanken af den ene eller anden grund skal slettes helt, så skal man trykke på ”Oversigt” markeret med orange oppe til højre. Her får man denne oversigt vist:

 

 

For at kunne få lov at slette den pågældende gylletank skal man under kolonnerne ”Kontrol” og ”Aktivitet” trykke på ”Se alle” og i oversigten for neden kan man så slette den enkelte kolonne ude til højre. Når alle kontroller og aktiviteter er slettet trykke man på ”Rediger gylletanke” markeret med orange oppe til højre for at komme tilbage, og nu kan gylletanken slettes.

Sidst ændret 04-12-2018