242 visninger

Hvordan oprettes et hold eller en gruppe?
For at oprette et hold eller en gruppe, skal du klikke på Ny(1) under fanen ”Holdoversigt” eller ”Gruppeoversigt”. Derefter indtastes oplysninger(2). Når holdet eller gruppen er gemt, vil det fremgå under hold eller gruppe.

Hvordan laves en holdflytning?
Holdflytning laves under fanen ”Holdflytning”. Først vælges hvilket hold, som de dyr der skal flyttes, på nuværende tidspunkt står i. Hvis de ikke står i et hold, vælges ”Dyr uden hold”.

Marker de dyr ,der skal flyttes(3) og klik på Flyt(4), og afslut med Gem(5).

Hvis de udvalgte dyr flyttes til et hold på en anden besætning, vil der blive registret flytning til den nye besætning(6).

Hvordan inddeles dyr i grupper?
Under fanen ”Dyr i grupper”(7) er det muligt at inddele dyr i allerede oprettet grupper.

Vælg først hvilke dyr du vil inddele i grupper(8). Herefter er det muligt at filetre listen af dyr(9). Marker de dyr, som du ønsker i gruppen(10). Afslut med gem(11).

Sidst ændret 13-02-2018