498 visninger

WEB-STATUSSEDDEL BLIVER IKKE RETTET OG KAN DERFOR IKKE BRUGES LÆNGERE

Web-statussedlen har i lang tid nu været fejlramt, og efter de seneste rettelser i Ø90 kan man ikke længere anvende den.

Web-siden er lavet med gammel teknik, som IBM ikke kan rette i. Enhver rettelse til siden vil derfor kræve, at teknikken kodes forfra.

Det er i Ø90 styregruppe besluttet, at man ikke vil anvende ressourcer på at udvikle en ny statusseddel.