1474 visninger

I Windows 8 er der indbygget to versioner af Internet Explorer. Den ene version findes på forsiden som en ”flise” (genvej), herefter kaldet ” tabletversion”. Den anden version, er den som vi kender i dag som skrivebordet, herefter kaldet ”desktopversion”

Tablet versionen har de samme ulemper, der kendes fra en iPad. Der er for eksempel ingen Flash eller Java, så der vil være mange hjemmesider, der kan se mangelfulde ud. Dette er også tilfældet for bl.a. Landmand.dk og LandbrugsInfo.

Derudover vil der være online programmer, der ikke fungerer så godt på tabletversionen, netop fordi det er en ”skrabet” version af Internet Explorer. Det drejer sig bl.a. om Mark Online og Markkort Online, samt Planteværn Online.

Desktopversionen af Internet Explorer fungerer bedre med hjemmesiderne, men der kan være småting hist og her, som ikke vises rigtigt.

Mange problemer med visning af sider med desktopversionen kan løses ved at klikke på "kompatibilitetsvisning" som er dette ikon Knappen Kompatibilitetsvisning øverst til højre for adresselinien.

Fungerer mit program på Windows 8?
Hvis du er i tvivl, om dit program fungerer på Windows 8, er du meget velkommen til at kontakte SEGES Kundecenter, så vi kan vejlede dig om dette, inden du investerer i Windows 8.

Sidst ændret 21-03-2018