20 visninger

Opret abonnement på FarmTime

Start med at oprette en virksomhed. Opret derefter dine medarbejdere. Du administrerer din virksomhed og brugerne på hjemmesiden https://farmtime.dk. Når du er på siden skal du gøre følgende:

De skal have følgende:

1. Et Bruger ref = kort navn
  2. Brugernavn = Langt navn
  3. En PIN-kode til at logge ind med og
  4. En brugerrolle (som regel "medarbejder") men én skal være administrator.

For at dine medarbejdere kan bruge stempeluret, skal du logge ind med dit BrugerID på følgende adresse https://ur.farmtime.dk på en tablet eller PC, der hvor medarbejderne skal stemple ind/ud. Derefter kan medarbejderne klare resten selv med deres initialer (bruger ref) og PIN.

Sidst ændret 11-01-2018