307 visninger

Hvis der ikke er en stregkode, eller denne ikke kan aflæses, er det muligt at vælge manuel indtastning af registreringsnummer på KemiTjek. På al kemi skal der være dette registreringsnummer - typisk xxx-x.

I KemiTjek virker indtastning manuelt på samme måde, som når det aflæses med stregkode - der foretages en søgning på koden i middeldatabasen og herfra oplyses det, hvilken godkendelse midlet har.

Sidst ændret 15-02-2018