6 visninger

DMS - Vejledning til opsætning af klovbeskæringsliste ved beskæring tre gange i laktationen, klovlidelser og obs-dyr

Du har valgt at beskære dine dyr tre gange i laktationen og har derfor behov for en liste med dyr der beskæ-res et passende antal dage efter sidste kælvning, midt i laktationen og før goldning.

Det anbefales at medtage dyr, der skal tilses efter en svær klovlidelse ved sidste beskæring eller dyr du har overført til listen som et Fokusdyr.

cid:image001.png@01D189D4.9642D750

Vælg fem kriterier:

cid:image002.png@01D189D5.006F2B60

Sådan skal dit skærmbillede se ud:

cid:image003.png@01D189D5.1749FFE0

Tags:klovbeskæring

Sidst ændret 02-03-2018