117 visninger

TILMELD LEVERANDØRER TIL AT SENDE PDF DOKUMENTER DIREKTE TIL SUMMAX E-ARKIV

Indhold

Fra Summax kan du selv tilmelde leverandører til at overføre PDF dokumenter direkte til dit arkiv i Summax.

Forudsætningen er, at leverandøren er tilsluttet løsningen og kan sende PDF dokumenter til webservicen.

I Summax kan du se en oversigt over leverandører, som er tilsluttet.

Hvordan bliver jeg tilsluttet?

Hvis du ønsker PDF dokumenter fra en leverandør til dit e-arkiv, så skal du sætte et flueben i kolonnen ”Tilmeld” i dialogen ”Tilmeld afsendere”.

Dialogen finder du i Summax, under menupunktet e-arkiv > Integrationer

Ved tilmelding bliver der automatisk oprettet et Samtykke, som fremover giver adgang til, at leverandører kan levere dokumenter til arkivet.

Eksempel på dialog: ”Tilmeld afsendere”

Via ”beskrivelse” til højre i billedet kan du se, hvad løsningen indeholder.

Eksempel: SEGES Software Kvæg:

Her ser du, hvad løsningen indeholder, og hvordan dokumenter bliver overført til e-arkivet i Summax.

Hvis du ønsker at stoppe overførsel, så fjerner du fluebenet, og der sættes automatisk en til dato på samtykket, så du kan se, hvornår det er stoppet.

Se mere i vejledningen her.

Sidst ændret 13-04-2018