909 visninger

Det er muligt at afmelde papirfakturaer og samtidigt melde sig til Beskedservice via Landmand.dk

1. Log på Landmand.dk

2. Find SEGES-boksen, klik på teksten GÅ TIL SEGES FAKTURA

3. På næste side i venstre menu klik på "Til/framelding" af papirversion

4. Fravalg af faktura i papirversion og tilmelding til beskedservice

5. Du kan på denne side fravælge udsendelse af papirversion af din faktura, samt tilmelde dig beskedservice for dine besætninger. Ved at trykke på "ret", kan du rette din(e) besætningsoplysninger. Tryk på "gem"

papirversion_faktura4

6. Hvis du ønsker at fravælge papirversionen af din faktura, dvs. at du ikke ønsker at modtage din faktura med post, så skal du sætte en markering i boksen ud for "Fravalgt papirversion". Herved kan du spare fakturagebyr, og dine fakturaer kan så findes under menupunktet "Faktura", hvorfra du kan læse og printe dem.

Hvis du ønsker at få besked, når der er dannet en ny VFL faktura til dig, kan du tilmelde dig vores beskedservice, som gratis sender dig en sms og/eller e-mail, når fakturaen er klar på vores fakturaside. Du tilmelder dig beskedservice ved at sætte en markering i boksen ud for "Beskedservice", og dernæst udfylde felterne "Emailadresse" og/eller "Sms-mobilnr", med den emailadresse/mobilnr, som du ønsker at modtage beskeden på. Hvis du tidligere har været tilmeldt en/flere beskedservice(s), som er registreret i kvægdatabasen, så har du mulighed for at vælge den (eller dem) ved at trykke på pilen ud for "Modtager". Vær opmærksom på, at såfremt e-mailadressen og/eller sms-mobilnr senere ændres i Kvægdatabasen, så ændres det ikke automatisk her.

Sidst ændret 02-03-2018