240 visninger

Du har valgt at beskære på en måde, der ikke understøttes direkte af vore arbejdslister, og du kan derfor ikke anvende listen til udvælgelse af køer.

Du kan dog bruge listen til at se, hvornår alle køerne sidst blev beskåret. Lav listen uden kriterier, så er alle dyr med på listen og vælg kolonnerne Klovbesk.dato og Dg.Siden klovbesk.

Notér evt. selv køer, der ikke beskæres på dagen, så de huskes ved en opsamling eller næste gang.

Sådan skal dit skærmbillede se ud:

Sidst ændret 07-03-2019