226 visninger

I DMS Dyreregistrering har du mulighed for at tildele hver enkelt medarbejder deres eget logon.
På den måde kan hver medarbejder registrere hændelser i DMS Dyreregistrering og på SmartKoen. Du har mulighed for at give medarbejderen fuld adgang til DMS Dyreregistrering eller en begrænset del f.eks. kun til SmartKoen.

I den vedhæftede vejledning, kan du læse, hvordan du uddelegerer rettigheder til en medarbejder.

Her kan du se en videovejledning i uddelegering af rettigheder i DMS

Vedhæftning Uddelegering_DMS_landmanddk.pdf
Sidst ændret 02-03-2018