17 visninger

HVAD ER SKATTEBILAG?

Skattebilaget er en mulighed for ejendomme, der får udarbejdet årsrapport. Bilaget tager udgangspunkt i årsrapportens ”Resultat før skat virksomhed”.

Fordele for kunden

Skattebilaget giver et godt overblik over, hvorfor årets skattepligtige indkomst ikke svarer til årsrapportens resultat.

Skattebilaget kan gøres mindre end det nuværende skatteregnskab, fordi nogle af SKAT’s krav opfyldes i den eksterne årsrapport.

Fordele for konsulenten

Fokus ved gennemgang kan nemt holdes på de skattemæssige dispositioner.

Skatteafstemningen viser forskelle på regnskabsmæssig og skattemæssig værdi samt den skat, der er afsat i årsrapporten. Det er ikke meningen, at der skal være fuld overensstemmelse, men den beregnede procent gør det let at vurdere den udskudte skat i årsrapporten.

På landsniveau er der lavet udgaver af bilaget til kunde og til kontor.

Kontorudgaverne er sammensat, så de understøtter kontorets arbejde, men bør ikke anvendes som slutprodukt overfor kunden.

I forbindelse med omlægning af o90.dk har vi valgt at lægge den samlede vejledning her som PDF – den vil dog ikke blive opdateret efter 301618 og derfor vil den fjernes på dette tidspunkt.

Sidst ændret 09-03-2018