54 visninger

SEGES Software der står bag DLBR Fælles Login har opdateret loginbilledet og teknologien bag.

For brugere, der benytter Windows XP eller Windows Vista og dermed kun kan opgradere til Internet Explorer 8, betyder dette, at loginbilledet ikke vises korrekt. Dette gælder bl.a. for programmerne: Mark Online, Ø90, Klovbeskæring

I denne artikel kan du læse om krav til din pc, hvis du ønsker at bruge programmer fra SEGES Software.

Såfremt du alligevel benytter en gammel pc med en gammel browser - eller programmet du benytter er så gammelt, at det ikke længere opdateres, kan du risikere at blive mødt af skærmbilleder som nedenstående, når du vil logge på.

Du kan prøve at benytte en anden browser for at se, om det afhjælper problemet f.eks. Google Chrome. Alternativt kan nedenstående løsning benyttes, indtil pc'en bliver udskiftet.

Såfremt du ser ovenstående advarsel om scripts, kan du klikke på det røde kryds i øverste højre hjørne. Herefter ser loginbilledet således ud:

Du kan logge på ved at indtaste dine oplysninger som nedenfor:

Bemærk: Vi kan ikke garantere, at ovenstående løsning virker, denne artikel skal derfor kun betragtes som en midlertidig løsning. Vi anbefaler, at du følger rådene i vores artikel ovenfor og holder din pc samt browser opdateret.

Sidst ændret 02-10-2017