342 visninger

Bestilling af udtræk mv. fra Ø90 hos SEGES/O90-support

Vi oplever stigende efterspørgsel efter diverse udtræk fra Ø90 og bruger derfor også forholdsvis meget tid på at danne disse udtræk.

Det har tidligere været IBM, der har stået for at lave disse udtræk, men denne funktion er nu overgået til SEGES, og vi vil i lighed med tidligere fakturere DLBR-virksomheden efter forbrugt tid - dog minimum en time. Dette blot for at præcisere praksissen, da vi har fået nogle spørgsmål omkring fakturering af udtræk.