139 visninger

Hvis du ikke kan ændre i blanderækkefølgen i dine foderplaner, kan det løses sådan:

Hvis det er på Windows 10

Tryk på luppen forneden til venstre skriv :skærm.

Vælg Skærmindstillinger.

Find, hvor du kan vælge 100 % og 125%. Flyt til 100 %. Log af pc’en og log på igen.

Det plejer at hjælpe.

Hvis det er en Windows 7:

Højreklik et tomt sted på skrivebordet.

Vælg personlige indstillinger.

Vælg ”Se også skærm”.

Lav om til 100%.

Log af pc’en og log på igen.

Der kan også være problemer med andre ”pop-up-billeder i DMS, hvor programmet ikke kan håndtere billedet, når skærmen afviger fra 100%.

Det er typisk når man har fået en ny pc det er galt, eller hvis nogen har ”pillet” ved skærmindstillingerne.

Sidst ændret 24-09-2018