258 visninger

ERFAGRUPPER I SUMMAX

Der har i et stykke tid været godt gang i erfagrupper på Summax. Der er i grupperne rigtig god dialog omkring anvendelse, implementering og sparring til udbredelsen af Summax.

En af grupperne mangler dog deltagere. Har du derfor lyst til at sparre med dine kolleger i DLBR omkring Summax er her altså muligheden for at komme med i netværket.

Skriv en mail til o90support@seges.dk hvis du ønsker at deltage i gruppen. Der er en god spredning fra hele landet af deltagere, så der mulighed for at få mange forskellige inputs.

Ved spørgsmål kontakt o90support@seges.dk