617 visninger

2017 SELVANGIVELSE KAN INDBERETTES MED SA PRO

SKAT åbnede (officielt) for indberetninger af 2017 TastSelv mandag den 12. marts 2018. Samtidig blev der åbnet for overførsel af selvangivelser med SA Pro.

Du kan se hvordan du i Ø90 skal overføre med SA Pro her.

Feltlåsning og negative renteindtægter

SKAT oplyser, at man godt kan overføre negative renteindtægter fra privat til virksomheden og mellem ægtefæller. Der skulle være åbnet for det i TastSelv og SA Pro.

I Ø90 har vi derfor åbnet mulighed for at taste negative beløb i felterne til overførsel:

Den automatiske beregning af flytning kan dog ikke beregne negative beløb og vil give 0. I skal derfor slå den automatiske beregning fra og indtaste beløbet manuelt i felterne ovenfor.