20 visninger

Sådan bruger du programmet:

Scan stregkoden på pesticidemballagen eller tast cifrene i registreringsnummeret, og få straks at vide, om det fortsat er lovligt at opbevare og anvende produktet. Resultatet vises med letforståelige grønne, gule, lyserøde og mørkerøde farvekoder.

Efter scanning kan du sende en oversigt over de scannede produkter pr. mail.

KemiTjek opdateres løbende med oplysninger fra Middeldatabasen.dk, hvilket sikrer, at informationerne altid er ajour med nyeste lovgivning.

Appen koster kr. 99,00 ekskl. moms pr. år. Du kan bestille den via www.landmand.dk på Min Portal, efter du er logget på.

Sidst ændret 26-03-2018