124 visninger

Vedr. registrering af OGJ oplysninger på landbrugsindberetning.dk

Når landmanden logger på landbrugsindberetning.dk får de nedenstående side.

Hvis de modtager gødning fra et biogasanlæg, skal de ind under det punkt der hedder ’Organiske gødningsstoffer’ og bekræfte med et ja eller nej.

De skal skrive ja hvis gødningen indeholder OGJ materiale og nej hvis det ikke gør.

De har skriftligt, fra det selskab hvor de modtager gødningen fra, fået at vide om det indeholder OGJ materiale. Ellers må de kontakte disse selskaber for at få oplysningen.

OGJ materiale er f.x. slagteriaffald. Altså det indeholder animalsk indhold.

Sidst ændret 25-10-2018