50 visninger

Problem: 405 - http verb used to access this page is not allowed. Fejlen kommer i login-billedet, når der klikkes på log på. Årsagen er, at ur eller dato eller tidszone ikke passer. Login løsningen accepterer maximalt ca. 5 minutters afvigelse.

Løsning: Sørg for at klokken og datoen står korrekt og pc er i korrekt tidszone. (København, Berlin …)

Se denne artikel for at få hjælp til indstilling af klokkeslet

Sidst ændret 23-04-2018