656 visninger

Validering af CVR- og CPR-nummer med personligt Nem ID

Når du skal validere dit cvr- eller cpr-nummer, kan du gøre det via landmand.dk.

Hvis du har glemt dit kodeord, har du mulighed for at bestille et nyt i loginbilledet:

Når du er logget ind, klikker du på tandhjulet i øverste højre hjørne og vælger menuen Min Profil.

Her er et eksempel på Min profil, hvor både CVR-  og CPR-nummer er angivet, men ingen af dem er valideret;

Ved klik på Valider ud for CVR-nummer kommer denne dialog:

Her skriver du Bruger-id og Adgangskode til det personlige Nem ID, hvorefter nøglen skal tastes:

Du bliver bedt om at angive dit CPR-nummer – det SKAL angives. Hvis feltet er udfyldt i Min profil,

udfylder systemet automatisk feltet.

Det kan ændres, hvis det ikke matcher det personlige Nem ID der anvendes.

Ved klik på Næste gennemføres valideringen. Hvis det går godt vises denne dialog:

Hvis CVR-nummeret ikke kan valideres med det anvendte Nem ID vises denne dialog:

Validering af CPR-nummer;

Sidst ændret 16-01-2019