522 visninger

Der er mulighed for at køre Ø90 Online på Mac. Det kræver, at der installeres fuld Windows Styresystem på Mac pc’en, hvilket kan gøres på to måder:

1. Mac styresystemet udskiftes med Windows styresystemet, hvilket er en løsning nok de færreste vil foretrække. Det kræver også, at man køber en Windows licens.
  2. Der installeres Windows styresystem sammen med Mac styresystem.  Man skal købe et fuldt Windows styresystem som installeres på Mac pc’en - enten som ”Dual-boot” hvor man ved opstart vælger, om man vil køre Windows eller Mac’ens eget styresystem. Det er også muligt at køre Windows ved hjælp af virtualiseringssoftware, hvor Windows kører som en virtuel PC ovenpå Mac’ens eget system. Den sidste mulighed kræver ud over anskaffelse af Windows også, at man køber noget virtualiseringssoftware til sin Mac (typisk et system der hedder Parallels). Hvordan det installeres, kan enten fremsøges på Google eller man kan få sin Mac leverandør til at hjælpe med at få det installeret og til at fungere.

Kundecenter foretager ikke installation af Windows. Når Windows styresystemet er kørende på Mac computeren, kan Ø90 Online installeres og køre på den. SEGES Kundecenter hjælper gerne med at få Ø90 Online til at køre, men det er en forudsætning, at et fuldt  Windows styresystemet allerede er installeret og kørende på computeren.

Sidst ændret 07-01-2019