149 visninger

Hvilke dyr er på listen?

Alle køer som er blevet kontrolleret ved sidste ydelseskontrol, og som står i driftsenheden dags dato, fremgår af listen ”Laktationsliste (seneste kontrol)”.

Hvilke dyr vil jeg have på listen?
Du har mulighed for at begrænse listen af dyr udfra forskellige kriterier. For at gøre dette, skal du klikke på tragten i overskrifterne(1).

Når du har klikket på tragten(1), får du mulighed for at udvælge bestemte dyr ud fra et kriterie f.eks. Laktationsgruppe. Derefter klikker du på de grupper(2), som du ønsker at have med på listen.

For at se listen med de udvalgte grupper, skal du klikke på Filtrer(3).

Hvilke oplysninger om dyrene vil jeg have med på listeudskrifter?
På fanen ”Vælg kriterier og kolonner” vælger du hvilke oplysninger, du ønsker at vide om det enkelte dyr.

Du trykker på + for at se hvilke mulige oplysninger, du kan vælge i de forskellige områder (1).

Du kan tilføje en oplysning/kolonne ved at dobbeltklikke på det - eller ved at klikke på det én gang, så det er markeret og derefter klikke på Tilføj(2).

Du fjerner en oplysning fra feltet ”Valgte oplysninger/kolonner” ved at dobbeltklikke på det - eller ved at klikke på det én gang, så det er markeret og derefter klikke på Fjern.

Sidst ændret 13-02-2018