321 visninger

VEJLEDNINGER TIL NemFaktura Basis

SEGES er i gang med at udarbejde vejledninger til NemFaktura Basis. Vejledningerne, der pt. findes på O90.dk, kan ses her

·         Ø90 Vejledning – Dataoverførsel – Særlige forhold NemFaktura

·         Summax Vejledning - NemFaktura – Installation af NemFaktura

·         Summax Vejledning – NemFaktura – Samtykke

·         Summax Vejledning - NemFaktura – Feedback på bilag

·         Summax Vejledning - NemFaktura – Administrationsmodul – Opret kunde

·         Summax Vejledning – NemFaktura – Administrationsmodul – Udlæs liste

·         Summax Vejledning – NemFaktura – Bilagshåndtering

·         Summax Vejledning - NemFaktura - Scan bilag med app

Mangler du en vejledning til NemFaktura Basis, er du meget velkommen til at skrive til o90support@seges.dk