314 visninger

BEMÆRKNINGER OPDATERES 18. JANUAR 2019

Review erklæring i internt regnskab

Den 18. januar bliver det muligt, at bruge en Review erklæring i det interne regnskab på personlige ejet virksomheder (bestillingsnummer 511 og 513).

Review erklæringen styres ud fra de samme oplysninger, som i årsrapporten. Det betyder, at du i Erklæringsoplysninger skal vælge JA til Review, for at få udskrevet Review erklæringen i det interne regnskab.

Anvendt regnskabspraksis – balance Intern

R-3006 der omhandler opdeling af aktiver i det interne regnskab, henvender sig primært til personlige virksomheder. Denne fjernes i selskaberne, og der laves en ny tekst, der passer til selskaberne.

Dokumentation – Ledelsens regnskabserklæring

Der er tilføjet et punkt til sidst omkring politisk eksponerede personer, samt en beskrivelse af hvem en politisk eksponeret person er.

Udvidet gennemgang – gl. version

Afsnit 2.4 udvidet gennemgang fjernes på landsniveau se Ø90 Nyhedsbrev 2018-41

Overblik over ændringer

Du kan se ændringerne i den nyeste version af Overblik bemærkninger

Sidst ændret 02-01-2019