351 visninger

NYT SIDEN SIDSTE KENDTE FEJL

Fejl ved valg af tags på bilag (Tilføjet 05.02.2018)

Når man opretter et tag, fx Årsopgørelse, og herefter vil genbruge tagget, får I som normalt forslaget om at bruge det nyoprettede tag. Hvis I kun skriver ”År” og vælger det foreslåede tag ”Årsopgørelse” med musen, bliver der oprettet et nyt tag, der blot hedder ”År”, som også er den tekst, der bliver påsat som tag.

Med udgangspunkt i ovenstående eksempel kan I omgå problemet ved fx at skrive ”År” og vælge det foreslåede tag ved at holde musen over og trykke på enter-tasten.

Vi arbejder på at løse problemet.

Udfordringer med upload af bilag på iPhone (Tilføjet 05.02.2018)

Der kan ind i mellem være problemer med at få den vedhæftede fil med, hvis der videresendes mails til Summax. Vi anbefaler, at der skiftes mail-app fra iOS' standard app til Gmail eller Outlook til iPhone. Eksisterende mailadresse bruges.

Vedhæftning Summax kendte fejl 2017-02 pr. 8 september 2017.pdfSummax kendte fejl 2017-03 pr 17 november 2017.pdfSummax kendte fejl pr. 6 februar 2018.pdf
Sidst ændret 07-02-2018