1850 visninger

NYT SIDEN SIDSTE KENDTE FEJL

Problemer med automatisk fornyelse af mandater (Tilføjet 30.10.2018)

Det er kommet os til bekendtskab, at der er nogle der har problemer med at betale deres e-fakturaer, hvor Summax vil komme med en fejl, som siger at mandatet ikke er gyldigt på betalingstidspunktet. Fejlen vedrører umiddelbart kun BankConnect kunder.

Årsag: Et mandat er et certifikat, som ligger under ”Hovedcertifikatet”/aftalenummeret, og er det der endeligt afgøre om man kan betale sine e-fakturaer, og modtage KU-posteringer. Dette mandat bliver under normale omstændigheder fornyet automatisk på samme tid som Hovedcertifikatet. Vi oplever dog at dette ikke altid er tilfældet. Vi har indrapporteret fejlen til IBM, som arbejder på en løsning.

Workaround: Hvis i får fejlen, kan i inde under ”Bankoplysninger” ændre kaldenavnet på jeres konti. Fx hvis kontoen hedder ”Kassekredit”, kan i ændre navnet til ”Kassekredit1”, og gemme ændringerne. Herefter kan i rette navnet tilbage til det oprindelige. Dette vil i de fleste tilfælde, få mandatet opdateret, og give jer lov til at betale jeres e-fakturaer igen og modtager KU-posteringer.

Virker ovenstående workaround ikke, skal i kontakte o90support.

Teknisk fejl ved download af bilag (Tilføjet 30.10.2018)

Vi har fået henvendelser om, at man ved download af bilag fra Summax kan resultere i teknisk fejl.

Den tekniske opstår umiddelbart oftest, hvis man vil hente OIOUBL e-fakturaer ned eller sende dem pr. mail.

Fejlen er periodisk, og opstår umiddelbart ikke hver gang. Når man har modtaget den tekniske fejl, blokere den umiddelbart for yderligere download af bilag, også dem som ikke er OIOUBL. Det anbefales derfor, at man lukker browseren ned, og logger ind igen på ny.

Vi arbejder på at få rettet fejlen hurtigst muligt.

Visning af dokumenter på iPad (Rettet pr. 30.10.2018)

Det er ikke muligt at scrolle ned i visningen af et dokument på en iPad.

Dette skulle nu være rettet fra den 30.10.2018.

Vedhæftning Summax kendte fejl pr. 22 juni 2018.pdfSummax kendte fejl pr. 29 maj 2018.pdfSummax kendte fejl pr. 3 juli 2018.pdfSummax kendte fejl pr. 30 oktober 2018.pdf
Sidst ændret 30-10-2018