1413 visninger

NYT SIDEN SIDSTE KENDTE FEJL

Problemer med automatisk fornyelse af Bank Connect-certifikater (Tilføjet 22.06.2018) (Opdateret 03.07.2018)
Efter yderligere undersøgelse af problemet, er vi blevet gjort opmærksomme på, at der umiddelbart har været tale om falsk alarm.

Vi har konstateret, at der er udfordringer med at få udskiftet Bank Connect-certifikater automatisk.

Dette betyder, at du som bruger vil opleve, at du ikke kan betale dine e-fakturaer, såfremt du er ramt af denne fejl.

Hvis du har problemer med at betale en e-faktura, kan du selv tjekke, om du er ramt af problemet ved at tilgå kvitteringen på e-fakturaen og tjekke, om der fremgår en fejlmeddelelse i højre side af visningen.

Hvis der i fejlen fremgår en linje, som lyder "Schema Validation Failed", er du umiddelbart ramt af, at dit aftalecertifikat er udløbet og skal fornyes.

For at få løst denne fejl henviser vi til den bank du tilhører og får dem til at foretage rettelsen. Der kan være forskellige måder, bankerne vælger at løse problemet på.

Vi arbejder på at løse problemet.

Vedhæftning Summax kendte fejl pr. 22 juni 2018.pdfSummax kendte fejl pr. 29 maj 2018.pdfSummax kendte fejl pr. 3 juli 2018.pdfSummax kendte fejl pr. 6 februar 2018.pdf
Sidst ændret 03-07-2018