6 visninger

FORLÆNGEDE SVARTIDER PÅ SUPPORT PÅ REGNSKABER

Vi oplever et stort antal henvendelser til vores supportfunktion for øjeblikket, samtidig med vi er hårdt presset af udviklingsopgaver, og som konsekvens heraf kan der opleves forlængede svartider på support.

Vi besvarer alle henvendelser så hurtigt, vi kan, men håber på forståelse for situationen og anbefaler henvendelse i god tid.

Derudover henviser vi til ”Den gode supporthenvendelse” – jo bedre indberetningen er, jo hurtigere kan vi svare.

Sidst ændret 09-02-2018