25 visninger

Produktark understøtter jeres dialog med kunderne

Tag på kundebesøg med produktark i tasken. Brug dem, når I introducerer jeres kunder til fordele og muligheder ved Skatteregnskab, Årsrapport, Budget og -opfølgning samt Råbalance. En word-version giver jer mulighed for at påsætte eget logo til markedsføring overfor jeres landmandskunder.

Efter ønske fra flere DLBR-virksomheder har ØkonomiIT lavet opdaterede produktark efter implementering af Årsrapport 2.0. De nye ark kan bruges ved dialog med såvel nye som eksisterende kunder om produkterne Skatteregnskab, Årsrapport, Budget og -opfølgning samt Råbalance.

Det kan produktarkene
Produktarkene giver en kort introduktion til produkternes forskellige muligheder. De forklarer kort, hvad de enkelte produkter fra Ø90 indeholder, og hvilke fordele de giver kunden. Arkene kan med fordel bruges på kundebesøg, hvor konsulenten introducerer kunden til produkterne ud fra arkene. I kan også udlevere produktarkene til kunden til efterfølgende inspiration.

Her ligger produktarkene
Produktarkene er vedhæftet nedenfor. En Word-version, som giver mulighed for påsætning af eget logo til markedsføringsformål, kan bestilles hos afdelingskoordinator Helle Malmgreen. I kan også mod betaling bestille trykte udgaver af produktarkene hos Helle Malmgreen.

Mere info
Kontakt Jan Erik Bottke på tlf. 8740 5148 eller mail jebo@seges.dk for yderligere spørgsmål om produktarkene eller Helle Malmgreen på tlf. 8740 5161 eller mail hema@seges.dk for bestilling af Word-version eller trykte eksemplarer af produktarkene.

Vedhæftning Aarsrapport.pdfBudget.pdfRaabalance.pdfSkat.pdf
Sidst ændret 09-05-2018