42 visninger

For at se indhold på Min portal på Landmand.dk skal du være logget på, og dit brugerID skal være valideret. Klik på den orange knap "LOG PÅ" i øverste højre hjørne.

Hvis du har glemt dit kodeord, kan du få et nyt tilsendt via e-mail ved at klikke på linket "Glemt kodeord?" på loginsiden. Du skal kende dit brugerID for at kunne benytte denne mulighed.

Hvis du har glemt dit brugerID, kan du bede om at få det tilsendt via e-mail via dette link, eller du kan kontakte SEGES Kundecenter på tlf. 7015 5015 (hverdage mellem kl. 8.00-17.00, fredag kl. 8.00-16.30)

For at få størst mulig gavn af Landmand.dk skal din konto valideres. Dette sker for at knytte de oplysninger, vi har om dig sammen med dit brugerID. Valideringen skal kun foretages én gang.

Herunder kan du se en videovejledning, der forklarer dig trinnene i valideringen:

Sidst ændret 15-03-2018