81 visninger

Dyr der skal håndteres i dag eller er i fokus, vil stå under dette afsnit.

På Dagens behandlinger viser det første tal, hvor mange dyr, der er færdigbehandlet i dag - det andet tal viser hvor mange dyr, der i alt skal behandles i dag. Hvis du bruger automatisk medicinregistrering, er de to tal altid ens, fordi dyrene færdigbehandles automatisk.

Har du endnu ikke registreret behandlinger fra tidligere dage, vises en tekst: "Der mangler reg. fra tidligere dage".

Det er vigtigt, at du får klikket udfør, hvis du har udført disse behandlinger. Grunden til at de ikke er registreret er, at du ikke har valgt automatisk medicinregistrering, da behandlingen blev registreret.

Sidst ændret 13-02-2018