404 visninger

Ø90 bliver opdateret natten mellem den 25. og 26. oktober
Der bliver lagt en ny version af Ø90 på natten mellem den 25. og 26. oktober 2018. Opdateringen af Ø90 og DLBR summax vil ske i lukketiden, og den nye version vil være tilgængelig, når programmerne er tilgængelige til normal åbningstid den 26. oktober 2018.

Ændringerne i Ø90 i forbindelse med opdateringen den 26. oktober vil fremgå af Kendte Fejl, som vil blive udsendt umiddelbart efter igangsætningen.

Information til Online-brugere
Ø90-Online brugeren vil ikke direkte blive påvirket af opdateringen, de skal blot opdatere Ø90 næste gang, de logger ind.

Der bliver IKKE lagt information på Ø90-Online opstartssiden.

DLBR summax-brugere
DLBR summax-brugerne vil ikke blive påvirket af opdateringen. Når de logger ind den 26. oktober 2018, efter at systemet bliver tilgængeligt, vil de køre på det nye program.

Information til IT-ansvarlige
Ø90-opdateringen betyder, at alle, der anvender Ø90, skal have programmet opdateret til den nye version. Det er vigtigt, at den IT-ansvarlige har tjekket, at programopdateringen virker på den server, der henter programopdateringer.

De IT-ansvarlige bør tjekke datoerne i log-filen for at se, om der tjekkes for opdatering hver nat.

De DLBR-virksomheder, der ikke bruger den automatiske opdatering, vil kunne hente de nye Ø90-programfiler på O90.dk fra ca. kl. 16.00 torsdag den 25. oktober 2018.

Program kan hentes på www.O90.dk under Download/tast selv, Download Ø90 Online.