Seges Software
236 visninger

Problem: Marker som ikke længere er til rådighed (solgt) vises stadig i LetFarm

Løsning: I LetFarm vælges Indstillinger > Marker > tryk Arkivér på de marker som ikke længere er en del at markplanen > Vælg blandt mulighederne: "Arkivér kun mark"  "Arkivér mark og opgave" eller "Annuller". Når du vælger "Arkivér kun mark" kan du stadig finde de opgaver, der registreret på marken.

(Arkivérede marker kan genskabes ved at vælge fanen "Arkiv" og finde marken og vælge "Gendan").

Sidst ændret 11-07-2019