204 visninger

Her kan du se en liste af de dyr, hvor afstamningen er bekræftet eller opdateret

Afstamningen bekræftes på baggrund af genetiske analyser. Afstamningen verificeres på baggrund af SNP’er (genetisk materiale) fra dyret og dyrets mor og far. Afstamningen kan resultere i at enten far, mor eller begge forældre bekræftes, afhængig af det genetiske materiale, der er til rådighed. Hvis afstamningen ikke kan bekræftes vil du modtage direkte besked via mail fra SEGES.

Sidst ændret 13-09-2018