303 visninger

Registreringer forsvinder i FarmTracking

Nogle kunder har henvendt sig angående et problem med, at de registreringer de laver i FarmTracking forsvinder, når de lukker app'en og åbner den igen.

I alle tilfælde har problemet været, at de har stået i et låst høstår.

Eksempel:

Lars ringer ind og fortæller, at de registreringer han laver i FarmTracking forsvinder, så snart han forlader appen. Han står i høstår 2016. Ved tjek i Mark Online kan vi se, at bedriften er låst til og med høstår 2016. Derfor kan registreringerne ikke gemmes. Så snart høståret er låst op igen, vil registreringerne blive gemt.

Hvordan låser vi så et høstår op? Det gøres enten via konsulenten, eller via SEGES Kundecenter.

Mark Online -> Find den pågældende bedrift -> Gå ned i ”Bedriftsoplysninger” nede på knapperne til venstre -> Gå på ”Grundoplysninger” i menuen til venstre -> Her kan det vælges til og med hvilket år der skal være låst.

Sidst ændret 03-01-2018