370 visninger

Ifølge aftale med Danmarks Statistik fremsender vi i lighed med tidligere år et udtræk med oplysninger fra Ø90 til brug for regnskabsudvælgelse hos Danmarks Statistik (DST). Udtrækket omfatter oplysninger om:

• Kredsnummer
  • Holdnummer
  • Ejendomsnummer
  • Navn
  • Adresse
  • Primostatusmåned skat og drift
  • Der på ejendommen føres: Årsrapport / skatteregnskab
  • Dato for seneste indtastede kassepostering
  • CVR-nummer
  • Ejendommen indgår i et interessentskab
  • Ejendommen er et selskab
  • Ejendommen er overført til ØDB SEGES

Da persondataforordningen er trådt i kraft tidligere på året, er CPR-numrene nu helt blevet fjernet fra udtrækket.

De Ø90-kredsansvarlige skal efter aftale med ledende konsulent oprette tilladelse til, at kredsens ejendomme er med i udtrækket. Derfor er informationen i dette Ø90-Nyhedsbrev også udsendt til ledende konsulenter.

Ønsker kredsen at deltage i den automatiske overførsel til DST, skal der på kredsniveau i dialogen Periodens data – Beregninger og udskrifter under Datahåndtering rettes et Nej til et Ja på oplysningen:

• "Ønskes ejendomsnr. overført automatisk"

Log ind med jeres kredslogin.

Vælg perioden 01.01.18 – 01.01.18 i opgavevalg før du åbner dialogen under Funktioner.

Ret oplysningen fra Nej til Ja.

Indberetningen af kreds tilladelsen skal ske senest torsdag den 25. oktober 2018.