376 visninger

FORVENTET INDHOLD I Ø90-IGANGSÆTNINGEN NOVEMBER – DECEMBER 2018 SAMT JANUAR 2019.

Fredag den 30. november forventes der igangsat parmeterrettelser på:

Statusseddel diverse tilpasninger.

Tirsdag den 11. december forventes der igangsat følgende Ø90 klient- og summax-rettelser:

Sidste AIX-rettelser

I/S rettelser

Supplerende oplysninger

Årsrapport, diverse smårettelser og tilpasninger

Skatteregnskabet, tilretning for ny lovgivning samt fejlrettelser

Tilpasning af selvangivelse mv.

Summax, fejlrettelser

Den røde tråd, trin 1

Januar 2019-igangsætning uden at Ø90 klienten skal opdateres

Januar-igangsætningen vil ikke direkte påvirke DLBR-virksomhederne. Der foretages en optimering af afvikling af de forskellige dele i Ø90, således at forudsætningerne for, at regnskabssæsonen kan afvikles som sædvanligt, er tilstede.