63 visninger

Spar 50 kr. pr. faktura ved at tilmelde dig elektronisk faktura på landmand.dk

Det koster 50 kr. i fakturagebyr at modtage en faktura på papir fra SEGES Kvæg. Hvis du er tilmeldt elektronisk faktura, opkræves der ikke noget fakturagebyr.

Ved tilmelding til elektronisk faktura, kan du vælge at få besked pr. mail med vedhæftet faktura og/eller sms, når der kommer en ny opkrævning. Faktura og følgebrev kan også ses under SEGES-faktura på landmand.dk, hvis der er validering på profilen.

Tilmelding sker på landmand.dk:

·         Vælg SEGES-faktura visning

·         Vælg til/framelding af papirversion, dernæst kommer din(e) besætning(er)

·         Vælg ret og sæt flueben i fravalgt papirversion samt i beskedservice – tast navn og e-mail adresse.

Betaling via leverandørservice/samling af fakturaer

Ønsker du at betale via Leverandørservice, kan du få hjælp hos Kundecenter. Hvis du har flere besætninger, kan de også hjælpe dig med at samle dem på én faktura – og du sparer dermed fakturagebyret.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte Kundecenteret her:

E-mail: kundecenter@seges.dk  Telefon: 7015 5015, tryk 2.

Sidst ændret 02-10-2017