3623 visninger

På adressen retminprofil.dk kan du opdatere de oplysninger vi har registreret om dig, indtaste dit CVR- eller CPR-nr. og validere dine oplysninger. Valideringen af CVR- og/eller CPR-nr. sker af hensyn til sikkerheden i vores programmer og hjemmesider, da vi således er 100% sikre på, at vi ikke på nogen måder giver adgang til personfølsomme oplysninger til forkerte brugere, idet valideringen sker ved at udveksle oplysninger med CVR/CRP-registret.

Nedenfor er en vejledning i, hvordan du får dit CVR- eller CPR-nr. valideret.

TIP: Gem adressen på denne side ved at trykke CTRL+D.

Gå ind på siden http://retminprofil.dk og log på med dine brugeroplysninger, du fik i mailen efter oprettelse.

Du kan også starte bekræftelse ved at logge på www.landmand.dk

Der åbner nu et nyt vindue med dine oplysninger - her skal du indtaste dit CVR-nr. eller CPR-nr. og klikke på knappen "Valider"

Ved klik på Valider ud for CVR-nummer kommer denne dialog:

Her skriver du Bruger-id og Adgangskode til det personlige Nem ID, hvorefter nøglen skal tastes:

Du bliver bedt om at angive dit CPR-nummer – det SKAL angives. Hvis feltet er udfyldt i Min profil,

udfylder systemet automatisk feltet.

Det kan ændres, hvis det ikke matcher det personlige Nem ID der anvendes.

Ved klik på Næste gennemføres valideringen. Hvis det går godt vises denne dialog:

Hvis CVR-nummeret ikke kan valideres med det anvendte Nem ID vises denne dialog:

Validering af CPR-nummer;

Hvis du har brug for hjælp til CVR-valideringen, kan du kontakte Kundecenter på e-mail: kundecenter@seges.dk eller tlf. 7015 5015 (hverdage kl. 8-17, fredag kl. 8-15.30)

Vedhæftning cvr-validering-indtast-kode1.jpgRetDineOplysningerBekraeftDitCVR.pdf
Sidst ændret 17-09-2018