147 visninger

På adressen retminprofil.dk kan du opdatere de oplysninger vi har registreret om dig, indtaste dit CVR- eller CPR-nr. og bestille engangskode til bekræftelse (validering) af dine oplysninger. Valideringen af CVR- og/eller CRP-nr. sker af hensyn til sikkerheden i vores programmer og   hjemmesider, da vi således er 100% sikre på, at vi ikke på nogen måder giver adgang til personfølsomme oplysninger til forkerte brugere, idet valideringen sker ved at udveksle oplysninger med CVR/CRP-registret.

Nedenfor er en vejledning i, hvordan du får dit CVR- eller CPR-nr. valideret.

TIP: Gem adressen på denne side ved at trykke CTRL+D.
Du skal bruge vejledningen af flere omgange, hvis din engangskode til validering sendes med post.

Bestil engangskode til bekræftelse

Gå ind på siden http://retminprofil.dk og log på med dine brugeroplysninger, du fik i mailen efter oprettelse.

Du kan også starte bekræftelse ved at logge på www.landmand.dk

Herefter skal du bestille koden til bekræftelse - se nedenfor

Der åbner nu et nyt vindue med dine oplysninger - her skal du indtaste dit CVR-nr. eller CPR-nr. og klikke på knappen "Valider"

Tryk på knappen ”Valider”. Herefter får du en besked om,  at valideringskoden er bestilt og på vej.

Bemærk: Hvis din e-mailadresse er registreret hos CVR-registret, får du mulighed for at bestille koden pr. e-mail. Dette er den nemmeste måde at få CVR-nummeret godkendt, da du modtager en mail med et link du skal klikke på. Hvis din e-mail ikke er registreret hos CVR-registret, skal du bestille koden pr. alm. brev.

Indtastning af engangskode og færdiggørelse af validering

Hvis din kode er bestilt med post, vil du modtage den 1-2 hverdage efter bestilling. Når du har modtaget koden, er du klar til at validere din bruger.

Når du har modtaget valideringskoden, er du klar til sidste skridt, indtastning af koden. Du starter ved at gå ind på hjemmesiden www.retminprofil.dk – Bemærk, at det er vigtigt, at du taster denne adresse direkte ind i adressebaren øverst oppe i din Internet-browser da en Google-søgning giver rigtig mange blandede resultater. Hvis det driller med at finde hjemmesiden kan man også benytte www.landmand.dk (log på til venstre og gå ind under ”Min profil”).

Når du har logget ind på retminprofil.dk, ser du igen dine profiloplysninger. Her skal du trykke på knappen ”Indtast kode” ved siden af kassen til CVR/CPR.

Tast engangskoden fra det tilsendte brev - bemærk, koden skal indtastes med store bogstaver ligesom i brevet. Afslut med at klikke OK

Når koden er tastet, trykker du på ”OK” og nu får du en bekræftelse på, at valideringen er på plads.

Din CVR-kode er nu valideret. Klik på OK

Brevet med engangskoden skal ikke bruges mere, så det kan du blot smide ud. Du skal gemme dine brugeroplysninger, da du altid skal bruge dem for at kunne logge på de hjemmesider og programmer, der benytter DLBR Fælles Login.

Hvis du har brug for hjælp til CVR-valideringen, kan du kontakte Kundecenter på e-mail: kundecenter@seges.dk eller tlf. 7015 5015 (hverdage kl. 8-17, fredag kl. 8-15.30)

Vedhæftning RetDineOplysningerBekraeftDitCVR.pdf
Sidst ændret 01-05-2018