367 visninger

INVITATION TIL ORIENTERINGSMØDE om Ø90

SEGES Økonomi Digital vil gerne invitere Ø90-kredsansvarlige til Ø90 orienteringsmøde:

Mandag den 17. december 2018 kl. 9.30 – 15.00 på

Horisont (Tidl. Koldkærgård) Agro Food Park 12, 8200 Århus N

På dagen vil SEGES bl.a. præsentere (Vi forbeholder os ret til ændringer i programmet)

·          ’Control’

·    Control er et trin 1 på vores best practice til KU posteringer og Arkiv

·    Igangsat i december 2018

·    Hvordan kommer du i gang?

·         ’Summax Salg’

·    Summax Salg - nyt faktureringsmodul placeret i

·    Igangsættes i foråret 2019

·         I/S

·    I/S er opdateret med en del ønsker

·    Bl.a. Kapitalforklaringen er opstillet anderledes, 7509 kan nemmere afstemmes.

·         NemFaktura

·    Basis

·    Plus – igangsættes i foråret 2019

·         Bank Connect, kontokig

·    Nordea og Danske Bank – er de på vej?

·         Diverse nyt fra SEGES

Der vil være brød fra kl. 9.00 – 9.30.

Vi beklager den korte deadline, men vi håber at der er mulighed for deltagelse.

Da vi er udfordret af lokale har SEGES besluttet, at der Max kan være 2 deltagere fra hver DLBR virksomhed. Når vi har overblik over antal tilmeldte vil de DLBR der ønsker det, få evt. ledige pladser tilbudt.

Send tilmelding, senest 7. december 2018, til o90support@seges.dk med deltagernavn.