734 visninger

LetFarm Connector - Tilføjelse af afgrøde i LetFarm

Alt vedr. afgrøder/markplan skal laves i Mark Online og bliver synkroniseret over til LetFarm i løbet af natten. Synkroniseringen kan gennemtvinges ved i LetFarm at vælge

• Indstillinger > MarkOnline > Synkronisér med MarkOnline.

Hvis der skal laves registreringer på nye afgrøder, skal de efter synkronisering aktiveres i LetFarm - det gøres på denne måde:

• Indstillinger > Marker > tryk på Aktivér på de afgrøder, der skal laves registreringer på/skiftes høstår på.

Synkronisering mellem Mark Online og LetFarm - Bemærk, ved store bedrifter kan det godt tage ½ time:

Sådan aktiveres ny afgrøde / nyt høstår i LetFarm:

• Afgrøde står med GRØN skrift = her vil  registreringer udført på app’en blive placeret
  • Afgrøde står med RØD skrift = Ikke aktiv afgrøde, men hvis der står Aktivér, vil det være muligt at gøre afgrøden aktiv.

Sidst ændret 10-09-2018