575 visninger

Problem: Kemitjek vil ikke scanne stregkoden
Man kan godt taste kemi koden manuelt og dermed få vist om midlet er lovligt.

Ved brug af scanner kommer der bare nogle gule pletter, men scanneren får ikke helt fat.

Løsning: Sørg for at kameraet er tørret af (ingen fedtede fingre eller snavs). Scan i dagslys - Kemien skal frem i lyset, der kan være noget mørkt i bunden af kemirummet. Hvis enheden er i otterbox eller lign. cover, så kan det hjælpe at bruge enheden uden det. Det kan naturligvis også være at enhedens kamera ikke er godt nok – prøv evt.  med en anden enhed. Kemitjek kan downloades gratis fra Googles Play Butik eller App Store.

Sidst ændret 25-06-2019