113 visninger

DMS - Vejledning til opsætning af klovbeskæringsliste, suppler holdbeskæring med goldkøer, obs-dyr og svære klovlidelser

Du har valgt at beskære dine dyr i de fysiske hold du har dem gående. Klovlisten kan ikke håndtere hold, og du kan derfor ikke bruge klovbeskæringslisterne til at udvælge dyr ved besøg fra klovbeskæreren. Du kan dog tilføje Hold som oplysning/kolonne på listen, og dermed se hvilket hold dyret står i. Ved at klikke på overskriften ”hold” kan du også sortere dyrene efter hold.

Du kan alligevel bruge listen til at udpege dyr der skal beskæres i forbindelse med goldning, og dyr der skal tilses efter en svær klovlidelse ved sidste beskæring - eller dyr du har overført til listen som et Fokus-dyr.

Vælg tre kriterier:

Sådan skal dit skærmbillede se ud:

Sidst ændret 04-03-2018