94 visninger

DMS - Vejledning til opsætning af klovbeskæringsliste ved beskæring af hold

Du har valgt at beskære ud fra fysiske hold og har derfor ikke brug for en styringsliste.

Du kan dog bruge listen til at se hvornår alle køerne sidst blev beskåret. Lav listen uden kriterier, så er alle dyr med på listen og vælg kolonnerne Klovbesk.dato og Dg.Siden klovbesk. Du kan også tilføje Hold som kolonne på listen, og dermed se hvilket hold dyret står i. Ved at klikke på overskriften ”hold” kan du også sortere dyrene efter hold.

Notér evt. selv køer, der ikke beskæres på dagen, så de huskes ved en opsamling eller næste gang.

Sådan skal dit skærmbillede se ud:

Sidst ændret 04-03-2018