1429 visninger

Under Diagnose vil de mulige besætningsdiagnoser fremkomme. Vælg diagnosen, der skal bruges (1). Alt efter hvilken diagnose der vælges, vil det være muligt at tilvælge f.eks. kirtler (2). Medicintypen og mængde vil automatisk komme frem.

Du har mulighed for at vælge Automatisk medicinregistrering (3). Automatisk medicinregistrering gør, at alle behandlinger bliver registreret automatisk, og du skal derfor ikke ind og godkende behandlingerne efter, de er udført.

Tryk Gem for at afslutte og gemme registreringen(4).

Seneste behandlinger
Her vises de sidste 30 dages registrerede behandlinger. Du kan også søge tidligere registreringer ud fra kriterierne: Dyrnummer, dato, sygdom og medicin (5). Du kan åbne og ændre registreringen herfra.

Rediger (6) åbner registreringen op, og du kan ændre den og gemme den på ny.

Slet (7) – her kan du slette en registrering helt.

Udskriv Seneste registreringer
Ved at klikke på billedet af printeren, kan du udskrive ”Seneste registreringer”(8).
Det er kun de dyr, som står under seneste registreringer der vil blive udskrevet. Hvis du ønsker at udskrive andre dyr, skal du bruge ”søg registreringer”, og finde de dyr du ønsker, og derefter udskrive dem.

cid:image001.png@01D17A07.84E0F4B0

Sidst ændret 20-08-2019