Notifications

Seges Software
27455 visninger

Installation af gl. dyreregistrering
Installationsfiler til gl. dyreregistrering kan hentes her: ftp://idefix.lr.dk/dr/setup.exe (kopier adressen ind adresselinjen i din browser og vælg Kør)
Hent fil til opdatering her (I dialogboksen der åbner, vælges Kør)

Link til Klovregistrering
Klik her for at komme til klovregistrering

Program til indlæsning af dyrlægedata – programmet kan kun anvendes af dyrlæger
Hent programmet til indlæsning af dyrlægedata via gl. dyreregistrering her (I dialogboksen der åbner, vælges Kør)

Sidst ændret 19-03-2021