659 visninger

Installation af gl. dyreregistrering
Hent filer til opdatering her (I dialogboksen der åbner, vælges Kør)
Installationsfiler til gl. dyreregistrering kan hentes her: ftp://idefix.lr.dk/dr/setup.exe (kopier adressen ind adresselinjen i din browser og vælg Kør)

Link til gl. Nøgletalstjek
Klik her for at komme til gl. Nøgletalstjek

Link til Klovregistrering
Klik her for at komme til klovregistrering

Program til indlæsning af dyrlægedata – programmet kan kun anvendes af dyrlæger
Hent programmet til indlæsning af dyrlægedata via gl. dyreregistrering her (I dialogboksen der åbner, vælges Kør)

Sidst redigeret for 1 måneder siden